Cele mai bune si pufoase.....cu un pahar de lapte! !!! ♡♥♥
Umplutura: 1kg branza de vaci
Aluatul:
1.Amestecam intr-un bol drojdia si sarea.Punem laptele si zaharul la încălzit, amestecand ușor pana se topeste zaharul.
2.Facem o "groapa" in mijloc si punem ouăle si coaja de lămâie. Batem ouăle cu ajutorul unei furculițe (pana se amesteca puțin cu faina), si incet, încet turnam laptele caldut.
3.Framantam cu mainile pana devine un aluat moale. Adaugam incet uleiul caldut si continuam sa framantam pana aluatul se ia de pe maini.
4.Punem aluatul la credcut, acoperit cu un prosop curat, ferit de curent, pana își duelează volumul.
Umplutura:
Amestecam brânză de vaci cu zahar si ouale.Daca va place mai dulce, mai adaugati zahar.
Dupa ce a crescut aluatul,luam o bucatica de aluat intindem bine, punem in mijloc o lingura de brânză si inchidem, le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Continuam lana terminam toata compoziția.
Ungem fiecare bucata cu oul bătut bine. Presaram putin mac.
Dam tava la cuptorul încins la 180 de grade timp de 30 de minute, pana devin aurii.
Lăsăm să se raceasca si le pudram cu zahăr pudra.
Pofta buna!!!!