Rapid, gustos,,, in miros de toamna rece!
Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la copt intr-o tigaie acoperita cu un capac si unsa cu putin ulei. Ii lasam 10 minute, cat sa se patrunda usor si apoi ii condimentam bine cu busuioc, rozmarin, sare si ardei iute pudra. Din acest moment, ii lasam sa se rumeneasca usor, fara a mai amesteca printre ei. Intre timp pregatim mamaliguta. Cand totul este gata, asezam carnea impreuna cu cartofii pe un platou, si, servim totul cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Optional se pot adauga unt si branza de oaie. POfta buna!
1
Cantitatile, dar si carnea folosita, pot varia in functie de preferintele voastre.