Placintele umplute cu branza

de SENO in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2011 | 4691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 linguri de smantana
  • o jumatate de margarina Rama
  • o cescuta de lapte
  • o bucatica de cascaval
  • o lingura de sare
  • o lingurita praf de copt sau bicarbonat
  • 1/2 kg de faina sau mai mult
  • o lingurita cu seminte de chimen
  • 1 ou pentru uns
  • branza sarata pentru umplut

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele umplute cu branza:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat,cascavalul se da pe razatoare,se pune faina si se framanta pana iese un aluat care nu se mai lipeste de mana.

Se lasa deoparte o jumatate de ora sa se odihneasca apoi se intinde foaie si se taie forme rotunde care se umplu cu branza sarata.Se lipesc bine sa nu se desfaca la copt,se intorc si se pun in tava unsa cu ulei.Se dau la cuptor aproximativ 30 de minute.Inainte de a fi gata cu 5 minute se scot si se ung cu ou.

Din acelasi aluat (mai puteti pune niste seminte de chimen) se pot face saratele care se taie bastonase si se coc la fel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

anomisana 1

27.10.2011, 10:25

O placintica vreau si eu, iar langa ea putina smantana, sa nu-mi dezmint porecla.

SENO 1

27.10.2011, 19:54

am smantana grasa,te servesc cu drag

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:23

foarte bune

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita