Placintele cu mere si stafide

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Dec 2013 | 4699 vizualizari

 

Din categoria produselor de post,am prestat niste placintele.M-am jucat un pic cu aluatul si am facut niste floricele de nea.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Bella
  • 1 borcan de 800 g cu mere calite
  • 100 g stafide
  • zahar farin
Portii: 21
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu mere si stafide:

Lasam la dezghetat aluat,la temperatura camerei,cand s-a dezghetat infainam blatul de lucru intndem foaia decupam niste forme,de care vrem noi,apoi le umplem cu merele calite si amestecate cu stafide.In tava cu hartie de copt asezam placintele, le intepam cu o tepusa din loc in loc si le dam la cuptorul preincalzit.Sunt gata cand au inceput sa se rumeneasca.Se pudreaza cu zahar.

Sunt usor de facut,gustoase si de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cacao (de post)