Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2016 | 3385 vizualizari

 

Ador placintele,imi este urat sa fac aluatul dar trec peste asta numa cand ma gandesc la produsul finit.Am incercat o umplutura noua si va spun ca sunt foarte bune.Mi-am detronat nevasta:)))))

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 50 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutra:
  • 2 cutii de branza pufoasa Delaco cu smantana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana:

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald si l-am acoperit.

            Cand aluatul a crescut am rupt cu mana din aluat am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am uns-o cu ulei si am pus cate o lingurita cu varf de branza pufoasa delaco cu smantana.Le-am unit capetele bine ca sa nu iasa compozitia si le-am prajit in uleiul incins din tigaie .Pofta buna.

TIPS-URI

1

sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdiuta pentru ca nu mai creste aluatul.

2

putem face placintele cu ce umplutura dorim.

3

daca aluatul mai cere faina mai puteti adauga la framantat cate putin pana cand nu mai este lipicios si nu se mai ia pe mana.

4

se spune ca aluatul este reusit atunci cand castronul in care ati framantat este curat si nu are urme de aluat pe peretii vasului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

stefy_a 1

01.06.2016, 07:46

mmm..bune...bune!

mirela0911 1

01.06.2016, 09:03

Mi-a plăcut faza cum ca ti-ai detronat nevasta! Bune plăcinte ai făcut!

Raluca57 1

01.06.2016, 09:13

M-ai omorât! De pofta!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii