Placinta ruseasca

de ralu_ca in Prajituri, 25 Apr 2015 | 5171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 kg branza vaci
  • 1 iaurt
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri gris
  • 5 linguri zahar
  • sare
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca:

Am pus stafidele la inmuiat in whiskey. Intr-un castron am amestecat grisul cu 4 linguri smantana si iaurtul, apoi l-am lasat asa pentru jumatate de ora.

Branza am amestecat-o foarte bine cu 1 lingura smantana, apoi am adaugat amestecul de oua, zahar, zaharul vanilat si sarea, peste branza, pana am obtinut un produs omogen. La final am amestecat si stafidele.

Intr-o forma de tort detasabila am pus hartie de copt si am uns cu putin ulei si una de silicon (mai mica) am turnat compozitia, introducand la cuptorul preincalzit, pentru approx 1 ora, pana ce se rumeneste.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

26.04.2015, 11:05

Asta e de probat ca am vazut si la alti bucatarasi!

Rocsi 1

26.04.2015, 21:35

Super!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 15:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de prajitura turnata cu branza si stafide