Pandispan cu prune

de mena29 in Prajituri, 6 Aug 2011 | 7569 vizualizari

 

Am primit niste prune zilele trecute si m-am gandit sa fac niste galuste cu prune insa sotul meu a fost de parere ca mai bine ar fi sa fac o placinta sau o praji cu prune.Am ales o varianta foarte rapida si a iesit ceva delicios- pandispan cu prune.Va invit si pe voi la o portie.:*:*

 

INGREDIENTE

  • 10 oua;
  • 1 pahar ulei;
  • 2 pahare lapte;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 vanilie;
  • 400g zahar;
  • 22 linguri faina;
  • 1 varf cutit sare;
  • 1 kg prune.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Am separat albusurile de galbenuse.Am mixat bine albusurile dupa care am adaugat treptat zaharul si vanilia.Am adaugat galbenusurile amestecate cu lapte si cu ulei peste spuma de albus si am amestecat usor.Am adaugat faina cernuta si praful de copt.In tava tapetata cu hartie de copt am pus aceasta compozitie peste care am pus prunele spalate si curatate de samburi si am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 25 min.Cand s-a racit am pudrat pandispanul cu prune  cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:35

cat de draga poate sa-ti fie sorela mea,daca faci exceptie

brunetica 1

22.10.2011, 08:27

incerc si eu reteta arata delicioasa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:15

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine congelate, reteta delicioasa si usor de preparat