Pandispan cu prune

de mena29 in Prajituri, 6 Aug 2011 | 7434 vizualizari

 

Am primit niste prune zilele trecute si m-am gandit sa fac niste galuste cu prune insa sotul meu a fost de parere ca mai bine ar fi sa fac o placinta sau o praji cu prune.Am ales o varianta foarte rapida si a iesit ceva delicios- pandispan cu prune.Va invit si pe voi la o portie.:*:*

 

INGREDIENTE

  • 10 oua;
  • 1 pahar ulei;
  • 2 pahare lapte;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 vanilie;
  • 400g zahar;
  • 22 linguri faina;
  • 1 varf cutit sare;
  • 1 kg prune.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Am separat albusurile de galbenuse.Am mixat bine albusurile dupa care am adaugat treptat zaharul si vanilia.Am adaugat galbenusurile amestecate cu lapte si cu ulei peste spuma de albus si am amestecat usor.Am adaugat faina cernuta si praful de copt.In tava tapetata cu hartie de copt am pus aceasta compozitie peste care am pus prunele spalate si curatate de samburi si am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 25 min.Cand s-a racit am pudrat pandispanul cu prune  cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:35

cat de draga poate sa-ti fie sorela mea,daca faci exceptie

brunetica 1

22.10.2011, 08:27

incerc si eu reteta arata delicioasa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:15

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune