Placinta la minut

de alinutzika in Dulciuri, 1 Mar 2012 | 5083 vizualizari

 

O placinta nemaipomenit de rapida si foarte, foarte buna! Eu am facut-o cu aluat de foietaj facut in casa (reteta va urma curand) si a iesit ceva grozav. Le-am servit simple, cu finetti sau umplute cu branza.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • ulei pt uns tigaia
  • finetti, branza, etc. (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta la minut:

Luam o bucatica de aluat pe care o framantam in mana pana devine ca o mingiuta, apoi o intindem cu sucitorul bine bine , aproximativ de 1/2 cm grosime, pe masa unsa cu putin ulei.

Ungem o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si cand e incinsa, punem placinta la copt. Cand se rumeneste, o intoarcem pe cealalta parte. Aveti grija, se coace foarte repede si se mananca mai repede..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta la minut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere rapida