Placinta din piept de pui

de anca_rm in Pui, 17 Sep 2013 | 3407 vizualizari

 

Este o reteta la care mi s-au terminat bateriile in aparatul foto , de aceea nu am numai poze cand este gata.
Este buna si este o alternative la snitele .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta din piept de pui:

 

Pieptul de pui il dam printr-un jet de apa rece, il taiem in fasii cam de grosimea unui deget si il punem intr-un bol cu putina sare si piper .

In alt vas batem ouale cu putina sare si piper , punem laptele si faina si amestecam pana avem o compozitie omogena .

Pregatim o tava 

Bucatile de pui le dam pe rand prin amestecul de oua, lapte si faina si le asezam in tava in asa fel incat sa nu se suprapuna. Daca mai ramane compozitie o turnam deasupra .

Presaram deasupra susan , daca doriti .

Tava o dam la cuptorul preincalzit la 200 grade si lasam cam 20 minute .

Pofta mare !!

 

 

 

TIPS-URI

1

buna pentru copii

2

fara prajeala , fara ulei

3

merge repede si nu facem fum

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si spanac