Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de placinte.
Intr-un vas, bate untul cu cele trei feluri de zahar apoi incoporeaza oul si iaurtul.Intr-un alt vas amesteca ingredientele uscate apoi incorporeaza-le in amestecul de ingrediente ude.Framanta pana cand se obtine un aluat omogen.Da aluatul la rece cel putin 20-30 minute.
Intre timp, amesteca visinele cu sirop impreuna cu amidonul alimentar si vanilia.
Ia aluatul de la rece si intinde aproximativ 2/3 din el intr-o foaie de 1 cm grosime.Aseaza foaia intinsa in forma, atfel incat sa fie aluat la baza si pe marginile formei.Toarna umplutura in forma.Din restul de aluat fa firimituri care apoi presara-le peste umplutura.Da placinta la copt 35 minute, apoi scoate-o presara-o cu putin zahar cu scortisoara si da-o la copt pentru inca 5-10 minute.