Un aperitv foarte gustos.
1.Am taiat crenvusti si i-am prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei de maslune.
2.Intr-o alta tigaie am calit ceapa tocata marunt,cu 3 linguri de ulei de masline,apoi am adaugat spanacul si am lasat la foc mic cu capac,pana nu mai avea zeama,lasata de spanac.
3.Am incins cuptorul la 180°.Am pus aluatul cu tot cu hartia de copt,intr-o tava rotunda de 36cm diametru si cu ajutorul furculitei am intapat aluatul. 4.Intr-un bol am pus toate ingredientele,am mestecat bine.Le-am pus in tava cu aluat,am "inchis"restul de aluat care a ramas in exterior,am uns cu galbenus si am dat la cuptor 40 de minute.
4.Am scos placinta,am lasat sa se raceasca,am pus intr-o farfurie si am servit-o calda sau rece,
Pofta buna!!!
1
-puteti folosi si spanac proaspat