am gasit reteta in revista CLICK PENTRU FEMEI si mi-a placut tare mult....este buna,buna....
Curatam cartofii de coaja,ii spalam,ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare si putina vegeta.Cand sunt gata ii scoatem din apa si ii mixam cu jumatate din unt.
Frunzele de spanac se spala in apa rece si se pun la scurs intr-o sita.Le tocam marunt.
Curatam usturoiul si il pisam,ii punem cu restul de unt intr-o tigaie si calim putin.Adaugam frunzele de spanac,sare,piper si amestecam pana se inmoaie putin,apoi luam de pe foc.
Telemeaua o dam pe razatoarea mare.
Cartofii ii amestecam cu ouale si telemeaua,mai condimentam daca este cazul,adaugam untul si trei oua si omogenizam bine.
Tapetam o tava mare cu hartie de copt,in care punem jumate din aluatul de foietaj,pe mijlocul caruia punem jumatate din compozitia pregatita si rulam.Procedam la fel si cu cealalta parte.Intepam cu o furculita din loc in loc,apoi ungem cu oul ramas amestecat cu smantana si dam la cuptor pentru 40-50minute,depinde de cuptor,pana se rumeneste frumos foietajul.