Placinta cu spanac şi carne tocata

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2012 | 14638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.carne tocata vita;
  • 1 ceapa data prin razatoare;
  • 1/2 kg.spanac (spalat şi tocat nu foarte marunt);
  • condimente dupa gust.
  • 2 oua;
  • 1 pahar lapte;
  • 80.ml.ulei
  • 4 foi de placinta(yufka)
  • 2-3 ling.ulei de masline
  • susan    
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac şi carne tocata:

Spanacul se spala, se toaca şi se opareşte; se lasa la scurs;

Ceapa se caleşte, se adauga carnea tocata; dupa aprox.10 min. se adauga spanacul şi se contiuna prajirea ptr.ınca aprox.15 min.

Foile se aşeaza una peste alta şi se taie ın patru.

Mixam ouale,apa,laptele şi uleiul.

Ungem foile taiate cu amestecul de oua; aşezam compozitia de spanac cu carne şi rulam dand forma dorita.

Dupa rulare se unge din nou cu amestecul de oua şi se presara cu susan

Se aseaza ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt şi se da la cuptor (180 grade ) pana se rumenesc

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac şi carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui