Aluatul: Am pus toate ingredientele intr-un vas si le-am amestecat si framantat pana am obtinut un aluat elestic. Am invelit aluatul intr-o folie de aluminiu si l-am introdus la frigiger approx 1 ora, timp in care m-am ocupat de
Umplutura: Spanacul l-am spalat si apoi l-am lasat approx 2-3 minute in apa fierbinte. Duapa ce s-a racit l-am scurs si tocat marunt. Ceapa si usturoiulo le-am tocat marunt, apoi le-am calit cateva minute in ulei, dupa care am adaugat si spanacul. Am lasat sa se raceasca. Separat branza, smantana si ouale le-am omogenizat si le-am incorporat in spanac.
Am scos aluatul de la frigider si l-am impartit in 2 parti ( nu egale ).
Un vas l-am uns cu unt am intins bucata mai mare astfel incat sa ridic si pe margine, apoi umplutura si deasupra cealalta parte de aluat. Deasupra am uns cu ou.
Am introdus la cuptor pana ce s-a rumenit.
A iesit un deliciu de placinta !
Pofta mare !