Placinta cu mere (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Mai 2014 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de mere
  • 6 foi de placinta
  • 4 linguri cu zahar
  • scortisoara dupa gust
  • optional: stafide si/sau miez de nuca
  • zahar vanilat pentru pudrat placinta
  • un ou si un iaurt mic pentru uns placinta
  • un cub mic de unt pentru a unge vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere (Multicooker):

Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara, stafidele si miezul de nuca. Se amesteca compozitia si se intinde pe cate un strat (3 in total) format din cate doua foi de placinta, fiecare.

Se ruleaza si se aesaza in forma de spirala in vasul uns cu unt. Oul il amestecam cu iaurtul si cu aceasta compozitie ungem placinta, pe care o vom coace la 180 de grade, folosind programul BAKE pentru 30 de minute. Dupa racire se scoate cu grija din vas.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere