Inghetata de cafea

de katty in Dulciuri, 14 Iun 2016 | 3131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 200 gr zahar
  • 250 ml cafea tare
  • 300 ml smantana de frisca
  • un praf de sare
  • 1 lingura lichior de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cafea:

Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul pana se obtine o compozitei cremoasa .Se dilueaza usor compozitia cu cafeaua calduta.Se pune amestecul la bain-marie sau la foc mic  si se amesteca pana se ingroasa ca o smantana.Se da jos si se amesteca cu lichiorul de migdale .Se lasa sa se raceasca ,apoi se amesteca cu smantana batuta spuma.Se pune compozitia la congelator ,amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Catalina L 1

15.06.2016, 19:39

extra buna

diaconta 1

09.11.2016, 13:44

La multi an i!!!!

katty 1

09.11.2016, 22:44

Multumesc frumos, Diaconta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata vietnameza de cafea