Intr-o oala puneti la fiert spinarile de iepure alaturi de putina sare, cateva boabe de piper, frunze de dafin. Lasati pana ce carnea e fiarta complet. Scoateti-o si dupa ce se raceste desprindeti-o de pe oase. Apoi o tocati marunt.
Intr-o tigaie inalta incingeti niste ulei, adaugati ceapa tocata, presarati putina sare si caliti. Cand devine aurie adaugati boiaua de ardei, amestecati energic. Aruncati peste ardeiul, gogosarul taiate cubulete potrivite, morcovul ras pe razatoarea mica si amestecati. Adaugati putina apa si lasati la fiert pana se inmoaie legumele. Puneti carnea de iepure tocata, vinul sare dupa gust, sucul de rosii si lasati la fiert pana scade.
Intr-o cratita caliti spanacul cu nucsoara, putina sare de mare si piper proaspat rasnit.
Separat caliti putin bucatelele mici de broccoli.
Pregatiti o tava rotunda (26cm) ungand-o bine de tot cu unt. Asezati o foaie de placinta, ungeti cu unt topit sau putin ulei, asezati a doua foia de placinta, ungeti iarasi si tot asa pana terminati cele 3-4 foi... eu am avut 3 si jumate' ca s-a flendurit la decongelat si manevrat si .... asta e. Aranjati-le astfel incat sa fie intinse pe toata suprafata tavii, inclusiv pe margini. Buuunn!
Puneti apoi, cu lingura si nivelati, o jumatate din compozitia de legume si carnita. Peste intindeti un strat din jumatate de compozitie de spanac. Apoi procedati la fel cu celelate doua jumatati din compozitii.... adica iar strat de carnita, iar strat de spanac. Deasupra puneti bucatelele mici de broccoli, calite separat. Peste toate astea intindeti cu pensula stratul de oua bine batute.
Dati la cuptor la foc moderat si coaceti pana ce se intareste.
Serviti-o rece! E sublim!
Pofta buna!