Daca n-ati incercat pana acum aceasta placinta, v-o recomand din toata inima. Este foarte gustoasa si foarte usor de facut. Nu este un desert de gala, insa fiecare feliuta te imbie la alta. Spor la prajiturit !
1. Foile se lasa la dezghetat.
2. Ouale se bat cu zaharul, apoi se adauga iaurtul, esenta de vanilie si coaja de lamaie.
3. Stafidele se lasa la inmuiat in putina apa cu esenta de rom.
4. Se impart foile in patru rezultand trei foi pe strat. Se unge tava cu ulei si se aseaza primele trei foi unse fiecare cu ulei. Adaugam o treime din compozitia de iaurt si presaram deasupra 50 gr de stafide scurse bine de apa in care au stat. Urmeaza alternativ un strat de foi unse bine cu ulei si un strat de crema, pana la epuizarea acestora.
5. Se lasa in cuptorul preincalzit cca 40-45 minute , la foc mediu, pana ce se rumeneste deasupra. \6. Dupa racire, se portioneaza dupa preferinta si se orneaza cu zahar pudra.