Placinta cu carne de pui

de AnyCostescu in Pui, 10 Dec 2014 | 12321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat :
  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • aproximativ 150 ml apa calduta
  • 2 linguiri ulei
  • umplutura:
  • 500 g carne de pui tocata (gata condimentata )
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou pt uns deasupra
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne de pui:

Se pun ingredientele pentru aluat intr-un bol si se framanta un aluat compact.Lasam la cald  pentru minim 30 minute.

ARdeiul gras se curata de seminte si se toaca cubulete.Morcovul se curata de coaja si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam legumele cu carnea .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 2.

intindem o foaie ,punem umplutura, nivelam, apoi intindem cea de-a doua foaie si o punem deasupra.Lipim bine ambele foi.

Eu am pus pe mijlocul placintei o cana, iar cu ajutorul unui cutin bine ascutit am taiat placinta (vezi imagine)

Am uns placinta cu ou batut . am presarat mac si am dat la cuptor la foc mediu pentru circa 30 minute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta rustica umpluta cu pui, ciuperci, rosii, mazare si naut