Ceva rapid ca sa scap de resturile de branzeturi, bucatele mici ramase nemancate, sa nu intepeneasca prin frigider am zis sa le adun intr-o placintica rapida.
Lasam sa se dezghete aluatul foitaj.
Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, asezam aluatul foitaj in tava.
Separat amestecam cele 3 oua cu cascavalul ras, branza de oi, bilutele de mozzarella taiate mai marunt si smantana.
Omogenizam totul, apoi turnam compozitia peste aluatul foitaj, nivelam si apoi ''peticim" cu surplusul de aluat, cu o furculita intepam din loc in loc. Apoi ungem cu ou batut si asezam deasupra fasioare subtiri de parmezan.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C. Este gata cand incepe sa se rumeneasca frumos.
(Eu am bronzat-o, din motive intemeiate, a sarit furtunul de la masina de spalat si era o mica Venetie in baie...:D si de nervi am uitat ca am placinta-n cuptor, noroc ca a inceput sa miroasa...:))))))))))))))))))))))))))))))) Merge si mai bronzata...)