Cartofi ţărăneşti

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 5164 vizualizari

 

Am facut cartofi taranesti, cu ceapa alba si rosie, sunculita afumata, verdeturi si cascaval ... o nebunieeee!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 cepe (2 albe/1 rosie),
  • 350 gr sunculita afumata,
  • cascaval,
  • verdeturi uscate (patrunjel, cimbru, oregano),
  • sare ,
  • piper,
  • boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti:

Cartofii i-am fiert in coaja, apoi i-am racit si i-am curatat. I-am tocat in cuburi (ceva mai mari, cam ca la salata orientala).

Intr-o cratita incinsa cu 2 linguri de ulei am calit ceapa taiata pestisori si sunculita taiata pe lung felii subtiri. Am adaugat sare, piper si boia si am lasat pana s-a rumenit ceapa.

Apoi am pus cartofii, verdeturile si am amestecat de cateva ori. Am lasat maxim 10 minute pe foc mediu, amestecand mereu sa nu se prinda de cratita.

Am servit cartofii taranesti fierbinti cu cascaval ras deasupra.

O mega bunatate! Va recomand sa testati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 12:55

foarte buni...imi plac....

Laly 1

13.12.2011, 13:40

Ce bunatate

Dana_Retetegg 1

13.12.2011, 16:47

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Andive umplute cu ton