Placinta cu "branza de vaci"

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 12 Apr 2011 | 4075 vizualizari

 

O SA VEDETI IN CONTINUARE DE CE AM FOLOSIT GHILIMELE

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 900 gr.iaurt
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pt.uns foile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu "branza de vaci":

umplutura: intr-un castron se pun iaurtul,ouale,zaharul,zaharulvanilat,coaja rasa de lamaie si se bat bine cu telul

intr-o tava unsa cu ulei se pun jumatate din foile de placinta unse intre ele cu ulei, avand grija sa imbracam si peretii tavii, peste acestea se toarna compozitia din castron

deasupra se pun si restul de foi, la fel unse intre ele cu ulei

se da la cuptorul incins dinainte, se coace la foc potrivit

compozitia semilichida pe baza de iaurt se incheaga sub actiunea caldurii si astfel se obtine cea mai delicioasa placinta cu ”branza de vaci” si avem o branza de vaci foarte proaspata.

cand scoatem placinta de la cuptor o stropim cu putina apa rece si o acoperim cu un prosop curat

dupa racire se portioneaza

TIPS-URI

1

se poate inlocui iaurtul cu lapte batut si astfel se obtine o branza de vaci foarte ieftina pentru ca iaurtul este cu mult mai ieftin decat branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu "branza de vaci"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu iaurt