Placinta cu branza, ceapa verde si marar

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 7780 vizualizari

 

O placinta tare buna in aceasta perioada cand avem din belsug ceapa si marar verde .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 700 gr apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml ulei
  • umplutura
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 gr. branza de oaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza, ceapa verde si marar:

Din faina , drojdie , sare si maia framantam un aluat simplu de placinta , lasam la crescut pana isi dubleaza volumul .

Spalam ceapa si mararul si le tocam marunt , le amestecam cu branza , eu am avut la congelator branza de oaie de vara trecuta .

Formam placintele , punem branza  si le coacem in tigaie in ulei incins pe ambele parti .

Se servesc calde , sunt foarte gustoase .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase daca le ungem cu smantana si cu rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni