Placinta cu branza

de flori24 in Dulciuri, 31 Dec 2013 | 2629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. de branza proaspata
  • 500 gr. de cas de vaca
  • 3 linguri cu varf de smantana
  • 6 oua
  • 1 esenta de rom si una de vanilie
  • 20 gr unt( margarina)
  • 1 cana de zahar
  • 1 pachet de foi de plancinta lincon.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se spala tava se sterge si se unge cu o lingura de ulei. Se amesteca branza proaspata cu casul si cana de zahar pana se omogenizeaza. Se pun in bolul cu branza, ouale si mirodeniile si se amesteca. Se pune in tava primul strat de foi mai gros umplutura, dupa 5 foi, umplutura si ultimul strat de foi. Se da la cuptorul incins. Se lasa 10 min la foc mare si dupa 25 de minute la foc mic. Inainte sa stingem focul ungem placinta cu smantana si un ou, se mai lasa 3-4 minute si se inchide focul. Se pudreaza cu zahar si pofta buna :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alfajores - fursecuri argentiniene cu dulce de leche