Placinta cu branza

de LadyCrs in Dulciuri, 21 Iul 2012 | 3006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g branza telemea
  • aluat foietaj (400 g)
  • zahar vanilat
  • stafide
  • esenta de vanilie
  • zahar dupa gust
  • ulei pentru uns vasul
  • 4 oua + un galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Am impartit aluatul in doua parti si l-am intins de marimea vasului in care am preparat placinta ( vasul rotund de yena).  Branza o dam prin razatoare, adaugam cele 4 oua, zaharul vanilat, zaharul, stafidele , esenta si amestecam . Ungem vasul cu ulei, punem prima foaie, compozitia si ultima foaie. Ungem cu galbenus si lasam la cuptor pana se rumeneste, nu  inainte de a intepa aluatul pe ici colo. ( circa 35- 40 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de vaca