Placinta cu branza

de Tcc in Prajituri, 2 Mar 2011 | 4355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta
  • 3 oua
  • 500 gr. branza dulce
  • 150 gr. stafide
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • zahar praf pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se amesteca branza cu galbenusurile ,zaharul si stafidele.Separat batem albusurile spuma si amestecam cu compozitia preparata inainte. Se adauga cele 2 linguri de gris si  amesteam.  Se intinde foaia de placinta si se toarna compozitia ,se niveleaza cu o lingura si se pune cealalta foaie,se va inchide bine sa nu iasa compoziti si se da la cuptor la foc mediu. Cand este gata ,se presara cu zahar pudra ,se lasa sa se raceasca si se va taia dupa cum doreste fiecare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

- Andreea - 1

24.09.2013, 10:24

La multi ani !!!

Rocsi 1

24.09.2013, 11:55

La multi ani!

miki_a 1

24.09.2015, 09:05

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu reţetă originală