Placinta ciobanului

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2011 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 500g cartofi
  • 1ceapa
  • 1ceasca supa de carne
  • 1lingura cu unt
  • 50ml lapte
  • 1ardei gras colorat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ciobanului:

Ceapa taiata marunt se caleste in unt impreuna cu ardeiul de asemenea taiat cubulete, apoi se adauga si carnea iar dupa 10min se adauga supa;dupa ce a scazut se condimenteaza;cartofii curatati,spalati,taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare dupa care se face un piure;intr-un vas de yena se rastoarna carnea,deasupra piureul,se niveleaza si se da la cuptor 30-40min.si se serveste cu salata ciobanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ciobanului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne