Placinta aperitiv cu mortadela si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2012 | 8426 vizualizari

 

De cand am vazut aceasta placinta la Ancuta (postavaru) mi-a tot stat gandul la ea ieri in sfarsit am facut-o .Foarte buna!!!!

 

INGREDIENTE

  • 310 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 15 g drojdie
  • 80 ml ulei
  • 1 ligurita de sare
  • 2 linguri de gris
  • 200 g mortadela
  • 200 g cascaval
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv cu mortadela si cascaval:

Dizolvam drojdia in lapte caldut. Intr-un vas punem faina si facem o gropita in mijloc. Turnam drojdia dizolvata adaugam ouale uleiul si sare. Amestecam usor cu o lingura.

Ungem o tava cu unt si o tapetam cu gris. Turnam jumatate din compozitie si o nivelam. Asezam un strat de mortadela feliata, apoi un strat de cascaval, un alt strat de mortadela feliata si la sfasit cascaval .

Turnam restul de aluat si il nivelam cu ajutorul unei linguri umezite. Presaram deasupra mac si lasam placinta sa se odihneasca 30 de minute.

Coacem la foc mic 20-25 de minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv cu mortadela si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv