Plachie de peste

de ionela_vasilica in Crap / Caras, 22 Ian 2014 | 6582 vizualizari

 

Foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste alb,
  • 1morcov,
  • 6 cepe mari,
  • 2 ardei capia rosu,
  • 100 gr masline
  • 300 gr ulei,
  • o lamaie
  • 4 linguri pasta tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Se taie pestele file in 6 bucatele, se spala si se da cu un praf de sare. Dupa aceea se pune tigaia cu ulei la incins, apoi adaugam pestele la prajit. Se prajeste mai crocant, ca sa-i dea o culoare vie. Apoi curatam ceapa si o taiem solzisori si o punem cu 6 linguri de ulei la calit. Cand a inceput sa se inmoaie ceapa punem ardeiul taiat fesi subtiri. Dupa aceea adaugam pasta de tomate si o lasam la foc mic, adaugam si un pahar de apa, amestecand in ea sa nu se prinda ceapa, timp de 7 minute.

Luam o tava si punem compozitia facuta apoi punem pestele deasupra aranjat frumos si printre bucatile de peste punem rondele de morcov si masline. Ca sa nu iasa gretos punem pe fiecare bucata de peste cate o felie de lamaie. Se baga la cuptor ca sa se rumeneasca timp de 15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume