Plachie de peste

de ionela_vasilica in Crap / Caras, 22 Ian 2014 | 6751 vizualizari

 

Foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste alb,
  • 1morcov,
  • 6 cepe mari,
  • 2 ardei capia rosu,
  • 100 gr masline
  • 300 gr ulei,
  • o lamaie
  • 4 linguri pasta tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Se taie pestele file in 6 bucatele, se spala si se da cu un praf de sare. Dupa aceea se pune tigaia cu ulei la incins, apoi adaugam pestele la prajit. Se prajeste mai crocant, ca sa-i dea o culoare vie. Apoi curatam ceapa si o taiem solzisori si o punem cu 6 linguri de ulei la calit. Cand a inceput sa se inmoaie ceapa punem ardeiul taiat fesi subtiri. Dupa aceea adaugam pasta de tomate si o lasam la foc mic, adaugam si un pahar de apa, amestecand in ea sa nu se prinda ceapa, timp de 7 minute.

Luam o tava si punem compozitia facuta apoi punem pestele deasupra aranjat frumos si printre bucatile de peste punem rondele de morcov si masline. Ca sa nu iasa gretos punem pe fiecare bucata de peste cate o felie de lamaie. Se baga la cuptor ca sa se rumeneasca timp de 15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de novac