O retete dietetica,de post sau vegetariana.
Aceste pizzete pe "blat" de vinete,peste care puteti adauga ce umplutura doriti,sunt foarte gustoase si sunt potrivite pentru o cina usoara.
Reteta mea este facuta in toamna,cu ingrediente proaspete din gradina,dovleacul il puteti inlocui cu dovlecel.
Taiem vanata felii potrivit de groase, presaram sare si le lasam deoparte pentru a iesi amareala din ele. Dovleacul curatat il dam pe razatoarea mare. Ceapa o taiem julien. Rosia o taiem cubulete, iar patrunjelul il tocam. Amestecam ingredientele de mai sus intr-un bol si condimentam cu sare si piper dupa gust. Spalam feliile de vanata, le ungem cu ketchup si adaugam 1-2 linguri din compozitia de mai sus. Presaram cativa muguri de pin si punem pizzetele intr-o tava pe foaie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute.
Pofta Buna!