Am invatat multe de pe acet site...printre care...sa fiu econoama....asa ca m-am uitat prin frigi si am dat de niste...resturi de sunca,cas de carne si cascaval.Am si o foaie de aluat foietaj,am si niste forme pe care nu le-am folosit demult asa ca mi-am propus sa fac niste ....pachetele
Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult)
Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am taiat-o cu forma(puteti sa taiati cercuri cu un pahar)in mijloc am pus cu o ling.putin din compozitia din castron,am umezit marginile cu apa si le-am lipit bine.Am pus pachetelele in tava de aragaz unsa si infainata,le-am dat cu ou batut bine cu sare si le-am bagat la cuptor pt 15 min foc mic.
Pofta buna!
1
nu incingeti cuptorul...aprindeti focul cu 3-4 min inainte sa introduceti tava