Pizza Zambarici

de amalia01 in Pizza, 20 Sep 2013 | 2430 vizualizari

 

Cand vrei ceva rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 250 g piept de pui presat taiat cubulete
  • 200 g cascaval ras
  • 1 conserva de ciuperci
  • ketchup UNIVER
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva de porumb boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Zambarici:

pentru blat:

- se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute

- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă,  timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să  se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;

- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;

- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;

umplutura:

- se unge aluatul cu ketchup

- apoi se presara uniform toate ingredientele enumerate;

- la final se deseneaza o mutra haioasa din ketchup si masline si se da la cuptor pentru 45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Zambarici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute de pizza