Pizza turnata

de Ligia Bxl in Pizza, 25 Noi 2010 | 36086 vizualizari

 

Este foarte delicioasa si se merita s-o incercati

 

INGREDIENTE

  • 200 gr smantana
  • 2 oua
  • jumatate de plic de praf de copt
  • 4-5 linguri de faina
  • 2 linguri de ulei
  • 50 gr de cascaval ras
  • 3 cepe
  • un borcanel de bulion special ptr pizza(sau de care doriti)
  • cateva masline negre si verzi
  • 2-3 carnati sau cateva feli de salam
  • 250 gr de ciuperci
  •  150gr de felii de  rosii uscate in ulei cu condimente
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turnata:

Aluat:se bat albusurile,se incorporeaza apoi cu galbenusurile,smantana,cascavalul,praful de copt,faina,uleiul si sare.Se tapeteaza tava cu faina si se toarna compaozitia.Ceapa si ciupercile se toaca marunt,se calesc si se pun peste aluatul din tava apoi se pune bulionul,maslinele,salamul sau carnaciorii taiati marunt si feliile de rosii, se da la cuptor.Cand e aproape gata se pune pe deasupra cascaval ras.Pofta buna!                                          

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turnata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza din mălai cu vinete