Nu stiu de ce sa cheama asa, dar oul din mijloc face toti banii! Am vazut si eu pe site la fete.
Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".
Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.
Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano, busuioc si piper.
Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.
Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.
Se pun maslinele intregi intr-un cerc in mijlocul tavii.
Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.
Cand este rumenita frumos se scoate din cuptor si se sparge un ou in mijloc. Sa-l spargeti cu grije sa nu se sparga ca la mine.
Se introduce din nou in cuptor pana se intareste albusul oului.
Se scoate din cuptor si se poate servi.
Pofta Buna!