Pizza pe paine

de nadina73 in Pizza, 8 Dec 2010 | 7358 vizualizari

 

Sincer, mie personal imi place mult mai mult asa, dar gusturile difera

 

INGREDIENTE

  • 3 franzelutze
  • 1/2 pachet de unt
  • sunca 100 g
  • salam mai uscat 50 g
  • cascaval de vaca 150 g
  • cascaval emmentailer  ras 200 g
  • oregano
  • ardei rosu si verde (cate 1/2 )
  • masline negre 15 bucati aproximativ
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine:

Se taie franzelutele in 2 ,se ung cu unt . Sunca se taie marunt la fel si salamul. Cascavalul se taie cubulete,la fel si ardeiul rosu si verde. Maslinele se taie rondele.

Se pune salam taiat ,sunca ,cascaval,ardei,oregano si la final de tot emmentailer si (facultativ) ketchup.

Se aseaza toate intr-o tava cu hartie de copt si se da tava la cuptor 10-12 minute.

Super bune ,moi ,pufoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza 4 formaggio