Pizza palmieri

de Gherca Daniela in Mancare copii, 11 Iul 2019 | 3994 vizualizari

 

Au iesit foarte, foarte bune...sunt si rapide si de efect pentru o petrecere a copiilor, pentru o gustare intre mese, chiar si   pentru micul dejun...
''meniu copii'

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj dreptunghiular 230g
  • 130 g salam sasesc ( am folosit eu)
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura kechup
  • condiment de pizza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza palmieri:

    Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.

    Intre timp ne ocupam de bucata de salam si cascavalul pe care le dam pe razatoare mica.

   Salamul il amestecam cu kechup si il intindem peste aluat, presaram putin condiment de pizza, apoi presaram si cascavalul.

   Rulam aluatul din ambele capete cat sa ajunga la centru egal.

   Dam la frigider pentru 20 minute, pentru a le taia mai usor.
   Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de circa 1 cm pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
   Dam la cuptorul preincalzit la 200°C pentru circa 30 minute.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza palmieri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza si visine