Pizza meditaraneana

de Lau in Pizza, 19 Sep 2013 | 2303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • apa calduta

Umplutura

  • 1 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 1 ou
  • cascaval
  • salam/sunca
  • sare
  • piper
  • oregano
  • masline
  • ketchup univer
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza meditaraneana:

Se amesteca faina cu sarea,zaharul,se face gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,trebuie sa rezulte o coca nelipicioasa si elastica,se acopera si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Se intinde coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,se unge cu ketchup,adaugam  oul batut,ceapa taiata rondele,sunca taiata fasii,rosiile taiate felii,adaugam sare,piper si oregano dupa gust,maslinele si cascaval ras deasupra,

Dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza meditaraneana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si carnati de casa