Pizza de casa

de Geanina87 in Pizza, 11 Noi 2012 | 20295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 25 g unt
  • 1 cana lapte cald
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri ulei
  • 5 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • 50 g cascaval
  • 300 g carne(in cazul meu muschi de porc)
  • 6 rosii micute
  • masline fara samburi
  • ardei gras rosu si galben
  • 2 linguri ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru aluat : am pus faina intr-un lighean.Am facut o gaura in faina si am pus acolo sarea,zaharul,drojdia si cubuletul de unt.Am turnat laptele cald impreuna cu cele 2 linguri de ulei, putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios.Am acoperit aluatul cu un prosop curat si l-am lasat asa pana cand am terminat de taiat rosiile, carnea si ardeii.

Am uns tava cu unt si am tapetat-o cu faina,dupa care am intins aluatul in ea. Cu ajutorul unei linguri,am uns aluatul cu ketchup,apoi am inceput sa aranjez celelalte ingrediente:branza topita,carnea,rosiile,ardeii,maslinele,branza rasa si cascavalul.

Am dat la cuptorul preincalzit 180° cam 20-25 min.Am servit-o fierbinte cu ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Geanina87 1

13.12.2012, 14:33

Carmen0103 1

04.01.2013, 18:17

Maine fac si eu. Abia astept!

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:54

yammy! delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged