Pizza de casa

de Geanina87 in Pizza, 11 Noi 2012 | 20058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 25 g unt
  • 1 cana lapte cald
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri ulei
  • 5 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • 50 g cascaval
  • 300 g carne(in cazul meu muschi de porc)
  • 6 rosii micute
  • masline fara samburi
  • ardei gras rosu si galben
  • 2 linguri ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru aluat : am pus faina intr-un lighean.Am facut o gaura in faina si am pus acolo sarea,zaharul,drojdia si cubuletul de unt.Am turnat laptele cald impreuna cu cele 2 linguri de ulei, putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios.Am acoperit aluatul cu un prosop curat si l-am lasat asa pana cand am terminat de taiat rosiile, carnea si ardeii.

Am uns tava cu unt si am tapetat-o cu faina,dupa care am intins aluatul in ea. Cu ajutorul unei linguri,am uns aluatul cu ketchup,apoi am inceput sa aranjez celelalte ingrediente:branza topita,carnea,rosiile,ardeii,maslinele,branza rasa si cascavalul.

Am dat la cuptorul preincalzit 180° cam 20-25 min.Am servit-o fierbinte cu ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca