Pregatire aluat:
Intr-un castronel am pus drojdia apoi peste am pus o lingurita de zahar, apa putin calduta, uleiul si sarea. Am amestecat si am lasat la crescut 5 minute, timp in care , intr-un castron mai mare am cernut faina. Cand maiaua a inceput sa creasca am pus-o peste faina si am amestecat.
Am lasat coca la crescut aproximativ 40 de minute timp in care am taiat ingredientele pentru topping pizza si am facut sosul.
Casul de oaie l-am dat pe razatoare (pe partea cea mai mare)
Sos:Am amestecat cele 4 linguri de pasta de tomate cu putin piper si cimbru.
Am uns vasul multicooker cu putin ulei si am tapetat cu faina.
Am pus aluatul de pizza intins, sosul ,cas de oaie si ingredientele de topping.
Am selectat MENU-BAKE , 180 grade, 20 minute si am inchis capacul.
Dupa 20 minute pizza era gata.
1
Din aceasta compozitie se pot face si 3 pizza.Mie mi-au iesit 2 pentru ca am facut blatul mai grosut.