Pizza la multicooker

de AdyNA_RadU in Pizza, 24 Iul 2014 | 6685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
    • 125 ml apa calduta
    • 10 grame drojdie proaspata
    • 1 lingurita zahar
    • 2 linguri ulei
    • 1 varf cutit sare
    • 200 grame faina
  • Ingrediente toping:
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 50 grame porumb
  • 100 grame salam (eu am pus salam de vara)
  • 150 grame cas de oaie
  • 4 linguri pasta tomate
  • piper
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la multicooker:

Pregatire aluat:

Intr-un castronel am pus drojdia apoi peste am pus o lingurita de zahar, apa putin calduta, uleiul si sarea. Am amestecat si am lasat la crescut 5 minute, timp in care , intr-un castron mai mare am cernut faina. Cand maiaua a inceput sa creasca am  pus-o peste faina si am amestecat.

Am lasat coca la crescut aproximativ 40 de minute timp in care am taiat ingredientele pentru topping pizza si am facut sosul.

Casul de oaie l-am dat pe razatoare (pe partea cea mai mare)

Sos:Am amestecat cele 4 linguri de pasta de tomate  cu putin piper si cimbru.

Am uns vasul multicooker cu putin ulei si am tapetat cu faina.

Am pus aluatul de pizza intins, sosul ,cas de oaie si ingredientele de topping.

Am selectat MENU-BAKE , 180 grade, 20 minute si am inchis capacul.

Dupa 20 minute pizza era gata.

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie se pot face si 3 pizza.Mie mi-au iesit 2 pentru ca am facut blatul mai grosut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]