Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute.
Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun ouale,sarea si apoi maiaua crescuta,se amesteca toate apoi se pune laptele si se framanta bine 10-15 minute iar la fiecare framantare se adauga cate putin ulei.Dupa ce s-a framantat bine se lasa la crescut intr-un loc cald si acoperit cu un prosop curat,eventual pentru o crestere mai rapida se pune sub castron o oala cu apa fierbinte.
Dupa ce a crescut se ruleaza cu un rulou o foaie dupa preferinte mai subtire sau mai groasa,se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei,apoi se pun pe rand ingredientele:se unge foaia cu ketchup apoi se pun toate ingredienele rosia,ardeiul,mozarella,ciupercile,pe rand taiate dupa preferinte,sparanghelul se trage putin in tigaie cu putin unt,iar la final se sareaza si se pun condimentele dupa gust.Se da la copt la foc mare cateva minute,iar cand e aproape gata se presara putin cascaval ras.
Pofta buna!