Pizza de casa

de Valyvalentyna in Mancare copii, 28 Mai 2014 | 7954 vizualizari

 

F buna!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru Aluat:
  • 1 kg de faina,
  • 600 ml apa,
  • 6 linguri de ulei de masline,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 2 lingurite de zahar,
  • 30 gr de sare.
  • Pentru Umplutura:
  • 4 cabanosi,
  • 300 gr cascaval,
  • 8 linguri smantina,
  • 200 gr salam torpedo,
  • 150-200 gr brinza de oaie putin sarata,
  • 6 oua,
  • 4 rosii,
  • 300 gr ciuperci,
  • 250 gr masline fara simburi,
  • 4 oua fierte tari,
  • 8 linguri ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru Inceput facem aluatul: cernem faina intr-un vas mai mare in care facem o gaura un mijloc si farmam drojdia peste care punem zaharul, sarea, si cu 2 linguri de apa calduta lasam putin pina isi dubleaza volumul.

Intre timp taiem salamul feliute,cabanosi, farmam brinza si radem cascavalul, dupa ce drojdia sia dublat volumul adaugam uleiul si restul de apa calduta framintam aluatul pina devine elastic si lucios apoi lasam la crescut 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut luam jumatate din aluat si intidem pe masa de lucru nu mult pt. ca o punem in tava si acolo o intindem mai bine, cu o furculita intepam blatul in diferite locuri apoi punem si ungem cu ketchup apoi punem uniform toate ingredientele taiate de mai sus.

Batem ouale cu smantina si turnam peste ingredientele din tava apoi asezam rosiile taiate feliute si cascavalul ras, Dam la cuptorul  incalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos. Pofta buna !! Este foarte delicioasa.!

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pentru 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza andutu