F buna!!!
Pentru Inceput facem aluatul: cernem faina intr-un vas mai mare in care facem o gaura un mijloc si farmam drojdia peste care punem zaharul, sarea, si cu 2 linguri de apa calduta lasam putin pina isi dubleaza volumul.
Intre timp taiem salamul feliute,cabanosi, farmam brinza si radem cascavalul, dupa ce drojdia sia dublat volumul adaugam uleiul si restul de apa calduta framintam aluatul pina devine elastic si lucios apoi lasam la crescut 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut luam jumatate din aluat si intidem pe masa de lucru nu mult pt. ca o punem in tava si acolo o intindem mai bine, cu o furculita intepam blatul in diferite locuri apoi punem si ungem cu ketchup apoi punem uniform toate ingredientele taiate de mai sus.
Batem ouale cu smantina si turnam peste ingredientele din tava apoi asezam rosiile taiate feliute si cascavalul ras, Dam la cuptorul incalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos. Pofta buna !! Este foarte delicioasa.!
1
Cantitatea de mai sus este pentru 2 tavi de cuptor.