Pizza cu ton si porumb dulce

de - Andreea - in Pizza, 25 Iul 2013 | 3096 vizualizari

 

In seara asta am facut pizza.Cea cu ton e preferata mea :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1\2 cub drojdie proaspata
  • 125 ml apa
  • 1\2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 1 cutie ton
  • 100 gr porumb dulce
  • bulion
  • busuioc
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si porumb dulce:

Facem un aluat amestecand faina,apa in care am dizolvat drojdia,sarea,uleiul si framantam bine.Nu necesita dospire !!!

Bulionul il amestecam cu putin zahar si foi de busuioc tocate marunt.Cu acesta ungem aluatul intins.

Punem deasupra tonul si porumbul.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pana ce se rumeneste frumos pe margini.

Se maninca calda .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si porumb dulce" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

26.07.2013, 10:18

florycyk 1

28.07.2013, 19:25

minunata am incercat-o

- Andreea - 1

28.07.2013, 19:33

Florycyk...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton