nu cred sa-i reziste cineva....
drojdia cu zaharul si putin lapte caldut se amesteca bine .punem faina intr-un castron facem o gaura in mijloc si turnam drojdia amestecam cu putina faina de pe margini si se lasa la crescut 10 min.apoi adaugam sarea si restul laptelui si framintam,adaugam uleiul de masline si framintam in continuare pina nu se mai lipeste de miini.daca vezi lua aluatul in miini si-l veti izbi cu putere in castron de citeva ori o sa aveti surpriza ca aluatul sa creasca mult mai frumos si mai repede.sosul:pasta de tomate ,apa ,oregano sarea ,piperul se pun intr-o tigaie cu 2 lg ulei de masline si se fierbe pina devine consistent se pune menta proaspata si busuiocul si se acopera pina in mom folosirii.acum aluatul cind este gata crescut adic si-a dublat volumul se imparte in bilute care se mai lasa la crescut cu un prosop deasupra cam 10 min.se fac foi rotunde ca la placinte si se ung cu sosul de rosii si se adauga ton brinza speciala pt pizza si masline verzi si ciuperci .imaginile sint mult mai ,,graitoare,,.eui pizza o fac intr-un fel de cuptor special pt piine vz foto ....pofta buna!