Pizza cu ton

de dakris in Pizza, 16 Mai 2012 | 5121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ ardei gras rosu
  • 100 g boabe de porumb congelat
  • masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 cutii ton bucati in suc propriu
  • ketchup
  • 160 g cascaval/mozzarella
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • cca 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine,framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min, de preferat la loc caldut.

Intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt asezam aluatul intins cu sucitorul in forma dreptunghiulara Radem deasupra un strat subtire de cascaval, turnam ketchup si asezam tonul maruntit, porumbul, ceapa taiata rondele, ardeiul si maslinele taiate felii. Presaram busuioc si oregano si, apoi, radem iarasi cascaval.

Se coace la cuptor cca 20-25 min la foc mediu.

Se serveste cu ketchup.

Va recomand si pizza de casa. E la fel de delicioasa! :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dakris 1

17.05.2012, 08:23

Nu, Mirela, nu mai este. S-a terminat de indata ce am facut-o!

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:53

Place !!!

dakris 1

21.05.2012, 14:27

ma bucur, Mihaelar63!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]