Pizza cu spanac si ou

de laylalala in Pizza, 27 Mai 2010 | 4696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat pizza cumparat, de aprox. 30 cm diametru
  • 6 linguri sos de tomate
  • 250 gr frunze de spanac
  • 50 gr branza Cheddar, rasa
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu spanac si ou:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge blatul de pizza cu sosul de tomate.

Pune frunzele de spanac intr-o cratita, acopera-le cu apa si pune-le la fiert 4-5 minute.Scurge frunzele de spanac apoi imprastie-le pe blatul de pizza cu sos.Asezoneaza totul cu sare si piper si presara cu 25 gr branza Cheddar.Da pizza la copt 10 minute.

Dupa cele 10 minute, scoate pizza din cuptor, fa 4 adancituri in spanac cu ajutorul unei linguri si sparge un ou in fiecare adancitura.Presara pizza cu 25 gr branza Cheddar ramasa si da-o la cuptor inca 8-12 minute, pana cand albusul s-a intarit iar galbenusul a ramas moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu spanac si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

lia maria 1

27.05.2010, 14:56

ce bine arata sunt primasi vreau un triunghi mareeeca ma-m saturat de-atata supa si ciorba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida...la tigaie