Pizza cu salam sasesc

de Constelatialeu in Pizza, 26 Sep 2013 | 4700 vizualizari

 

Cu ocazia asta am testat premiul primit si cum pizza e in mare voga,am mai pus de-o pizza mica...Leutul meu Cristian, a zis ca asta a fost cea mai buna,dar la ce foame avea,cred si eu.....

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 cescuta lapte
  • salam sasesc cca 100 g
  • cascaval cca 100 g
  • ketchup Univer
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam sasesc:

Drojdia cu sarea si zaharul diluata cu un pic de lapte caldut se lasa la crescut,apoi se amesteca cu faina,uleiul si restul de lapte caldut.Formam un aluat elastec pe care il framantam bine cca 20 min,apoi il lasam la crescut 1 ora.

Dupa ce a crescut,intindem blatul in forma,adaugam salamul si cascavalul si dam la cuptor.

Adevarul este ca a iesit foarte pufoasa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam sasesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

FlaviaD 1

26.09.2013, 21:45

Rocsi 1

26.09.2013, 22:21

deyutzky 1

26.09.2013, 23:34

oare daca iau cate o felie de la fiecare completez si eu pizzometrul?? )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)