Pizza cu salam

de iullianna in Pizza, 27 Sep 2013 | 2228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 20g drojdie proaspata
  • cate 1 lingurita de sare si zahar
  • 1 cescuta ulei de masline
  • faina
  • 200 g salam uscat
  • 300g cascaval
  • masline
  • 1 lingura oregano uscat
  • ketchup
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald, timp de 15 minute.

Pui aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui maiaua, oul, uleiul, 150ml apa si sarea. Framanti bine un aluat potrivit de moale, precum cel de paine. Lasi aluatul sa se odihneasca timp de 10-15 minute.

Tai salamul in fasii subtiri si maslinele. Dai cascavalul pe razatoare. 

Intinzi aluatul pana obtii un dreptunghi cu dimensiunile tavii de aragaz. Intepi aluatul din loc in loc, cu o furculita si il stropesti cu ketchup. Asezi salamul si presari cascavalul, iar deasupra oregano. 

Coci pizza 20 de minute, la foc mijlociu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton