Pizza cu salam

de ralu_ca in Pizza, 24 Mai 2013 | 11758 vizualizari

 

Eu sunt "devoratoare" de pizza..o ador!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 cani faina
  • 100 ml apa calduta
  • jumatate lingurita sare
  • 2 linguri ulei masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • Compozitie:
  • 10 felii salam ( la alegerea fiecaruia )
  • branza si cascaval ( cat considerati )
  • ketchup picant
  • 2 rosii
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Am preparat aluatul amestecand ingredientele (drojdia am amestecat-o cu apa calduta), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca aprox jumatate de ora. Dupa aceea, aluatul l-am intins cu mana si l-am asezat intr-o tava dreptunghiulara ( care a fost unsa cu putin ulei si tapetata cu faina ). Pe toata suprafata am intins ketchup, am adaugat peste tot bucatile de salam (taiate mici), am ras cascaval si branza, apoi felii de rosii, de salam (am pastrat cateva si intregi ) si felii de masline, dupa care am ras din abundenta cascaval si branza. Am introdus la cuptor si cand se rumeneste foarte bine, o scoatem si o servim cu ketchup ( cine doreste ) si eventual o bere.

Pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori