pentru aluat:
pentru umplutura:
Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare apoi framantam usor. Lasam la dospit.
Cat creste aluatul pregatim umplutura. Taiem pieptul de pui cubulete mici. Intr-un vasde teflon sotam usor pieptul de pui in doua linguri de ulei de masline. Adaugam apoi ardeiul gras si ardeiul capia taiat fasii, rosiile si dovleceii taiati cubulete. Adaugam oregano si sotam 1-2 minute doar cat sa se intrepatrunda aromele.
Facem patru bile de aluat pe care le intindem cu sucitorul obtinand patru cercuri subtiri de aluat. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le intepam pe toata suprafata cu o furculita ca sa nu se umfle la copt. Ungem fiecare cerc de aluat cu cate o lingurita de ketchup pe toata suprafata.
Punem pe fiecare pizza cate o lingura de casacaval ras apoi repartizam uniform umplutura. Deasupra radem restul de cascaval.
Dam la cuptor pana se rumeneste usor.