Amesteci toate ingredientele marinadei si lasi in ea pieptul de pui peste noapte.
Ca sa faci aluatul, amesteca drojdia si zaharul in apa calduta cam 10 minute. Cerne faina cu sarea si amestec-o cu drojdia si uleiul. Framanata pana ce rezulta o coca elastica si care nu se mai lipeste de maini. Pune intr-un castron, acopera cu folie alimentara si lasa 1 ora sa creasca. Dupa acest timp scoate coca din castron si framant-o din nou, ca sa scoti tot aerul din ea. Intinde pizza in forma dorita si lasa 1/2 de ora sa creasca.
Incalzeste cuptorul la 200 C.
Scoate puiul din marinada, il scurgi putin si il prepari la gratar. Eu l-am facut in tigaia antiaderenta. Ai grija ca se arde usor.
Taie puiul cubulete.
Pe aluatul de pizza intinde pasta de rosii. Deasupra presara oregano. Pune cuburile de mozzarella, apoi cuburile de pui, ciupercile si maslinele.
Baga in cuptor pentru 20-30 minute.
Cand e gata serveste-o ornata cu frunze de busuioc.